Mobiele telefoonnummers zoeken

Mobiele telefoonnummers zoeken

In Nederland is de wetgeving op het gebied van privacy redelijk streng. Daardoor is het over het algemeen vrij lastig om een particulier mobiel telefoonnummer te achterhalen. Ze komen namelijk meestal niet voor in de online telefoongids of een database. Van een bedrijf is het mobiele nummer echter gemakkelijk om te achterhalen. Ze worden namelijk openbaar gemaakt zodat ze makkelijk te bereiken zijn voor iedereen. Deze telefoonnummers vind je dus ook gewoon in een telefoongids. Het gemakkelijkste is zelfs om naar de website van het bedrijf te gaan, want daar staat het nummer altijd ook wel vermeld. 

Particuliere 06-nummers

Wanneer je iemands mobiele nummer zoekt, kun je het op deze website proberen. Mocht het je op deze manier niet lukken, kun je altijd nog kijken op www.detelefoongids.nl Als het dan nog steeds niet lukt, kun je andere online zoekmachines raadplegen zoals Google. Je kunt dan de gegevens gebruiken die je wel hebt, zoals een naam en adresgegevens. Soms kun je ook op deze manier nog een telefoonnummer vinden, omdat mensen weleens hun mobiele nummer op een website of profiel achterlaten. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen met de desbetreffende persoon door naar de vaste lijn te bellen, een mailtje te sturen of om gewoon langs te gaan. Wanneer dit niet mogelijk is, kun je misschien ook nog een persoon in kunnen schakelen die jullie allebei kennen om je verder te helpen.

Omgekeerd zoeken

Het kan ook zo zijn dat je op zoek bent naar een persoon en je alleen het telefoonnummer van diegene hebt. Dit kan bijvoorbeeld voorkomen wanneer je gebeld bent door een nummer dat je niet kent en je eerst wilt weten wie je heeft gebeld voordat je terugbelt. Dit heet zoeken op nummer of wordt ook wel omgekeerd zoeken genoemd. Dit kan ook op onze website, namelijk via de ‘omgekeerd zoeken’ pagina. Je voert dan het telefoonnummer in en vervolgens wordt er gekeken of er een match is in onze database. Mocht dit niet lukken, dan kun je ook nog een van onze andere tools gebruiken. Deze kun je vinden op de ‘wie heeft mij gebeld?’ pagina. Hier kan iedereen hun ervaring met een bepaald telefoonnummer achterlaten waar ze mee in aanraking zijn gekomen. Je kunt hier ook de naam vinden en de adresgegevens van de persoon achter het nummer.

Mochten beide tools niet opleveren, dan kun je het ook nog proberen via een andere online zoekmachine. Je vult dan niet de naam en het adres in, maar alleen het mobiele nummer. Als je geluk hebt, dan vind je op deze manier de gegevens die bij het telefoonnummer horen.