Zoeken op straatnaam

Wilt u snel het nummer van iemand vinden? Gebruik onze online telefoonzoekfunctie en voer de naam of het bedrijf en de straat in van wie u zoekt.

De tool kan ons ook vertellen of ze een mobiele telefoon hebben!

Het telefoonnummer van een persoon kan worden gevonden door te zoeken op zijn straat. U zult echter veel resultaten krijgen en het is mogelijk dat sommige van deze nummers ook uit andere plaatsen komen – zelfs als ze in uw stad of voorstad wonen!

De gezochte informatie moet bevatten: “de naam,” gevolgd door eventuele achtervoegsels zoals -leeftijd (Jr.), maar niet met inbegrip van titels zoals de heer, mevrouw; dan “netnummer” die kan variëren afhankelijk van de locatie.

Straatnamen

Het is een bekend feit dat de Nederlanders een aantal van de meest voorkomende straatnamen in Europa hebben. Er zijn vijf hoofdcategorieën voor, waaronder dorpsstraat (een kleine stad), kerkstraat (kerk) en schoolstraat – allemaal heel verschillend van elkaar! Misschien denkt u nu: wat heeft dit met mijn huisnummer te maken? Het blijkt dat er soms maar één ‘straat’ per naam is, dus als u op de Molenweg woont, beginnen uw nummers bij “01”.

De achternaam van de persoon wiens telefoonnummer je zoekt kan het iets makkelijker maken om hem op te sporen. Je kunt zoeken op achternaam en straat, wat concretere resultaten geeft dan alleen zoeken op “naam” Als meerdere mensen dezelfde naam hebben in de database van je zoekmachine, probeer dan een andere combinatie of ga verder met de combinatie die het eerst een accurate match oplevert.

Als u snel een telefoonnummer wilt vinden, probeer dan te zoeken op straat en plaats. U kunt ook zoeken op postcode maar dan zal het makkelijker zijn voor als de postcode van uw locatie weet! Op deze pagina geven we alleen lijsten waarin een adres beschikbaar is, dus zorg ervoor dat je geen mogelijke matches mist, want die kunnen ergens tussen twee straten met verschillende nummers voorkomen, of in de buurt van adressen zonder die nummers – houd er rekening mee dat het kennen van deze paar extra stukjes kan helpen om potentiële leads zeer snel te beperken; vooral wanneer je meerdere pagina’s tegelijk doorzoekt (bijv., al die pagina’s die beginnen met “Beste John”?”.

Als je op zoek bent naar een kapper in het dorp, probeer dan 1888 nummer informatie. Maar let op: niet alle winkels kunnen klanten doorverbinden met andere nummers en als er maar één winkel in die straat is, weten ze wel waar die zit!