Zoeken op postcode

Zoek je het telefoonnummer van iemand die je kent en in 1200AA woont? Probeer dan onze postcodezoekfunctie. Voer hun postcode in met elke combinatie van cijfers en letters die samen kunnen voorkomen (vier cijfers) en of ze een hoofdletter hebben of niet – we hebben ze allemaal! De perfecte manier om aan de juiste codes te komen uit heel Nederland.

Het maakt niet uit of u elk cijfer afzonderlijk OF gescheiden door spaties typt; zorg er gewoon voor dat er minstens één SPATIE tussen elke groep staat.

Uniek

Zoeken naar een telefoonnummer via postcodes is een van de meest gerichte manieren om iemands contactinformatie te vinden. Elk adres heeft een unieke postcode, dus als je op deze code zoekt in combinatie met hun huisnummer is altijd te achterhalen waar die persoon woont! Bij het opzoeken van individuele straatnamen kunnen er al dan niet resultaten zijn- soms krijgen we die van andere mensen die in onze omgeving wonen, terwijl andere meer specifieke info kunnen opleveren zoals dorpen in de buurt.