Bedrijvengids Bedrijven
Particulierengids Particulier
Bedrijvengids Vereniging
Adressenboek Adressenboek

Toevoegen aan favorieten
Bedrijf: Reisbureau Buitenlandsche Zaken  
 
Telefoonnummer: 010 - 2092955
Straat: Van Vollenhovenstraat nr. 15A
Postcode: 3016 BE
Plaats: Rotterdam
   Stuur  een e-mail Bezoek website van Reisbureau Buitenlandsche Zaken Bezoek het fotoalbum van Reisbureau Buitenlandsche Zaken
   
 
 
 
 
 
 
BedrijfsinfoWie zijn we

Reisbureau Buitenlandsche Zaken wordt gedreven door drie ware reisadepten.
Joke Nuijs, Yolanda Vijfvinkel en Ilse Balvert hebben alledrie hun sporen meer dan verdiend in de reisbranche.

Bij elkaar opgeteld hebben zij ruim 90 jaar ervaring in de reiswereld.
Er is vrijwel geen land op onze mooie planeet waar geen afgevaardigde van Buitenlandsche Zaken is geweest.

Door deze reiservaringen beschikken de drie globetrotters over meer dan voldoende knowhow om iedere klant een persoonlijk en gedegen advies te geven.
Buitenlandsche Zaken zoekt naar de juiste informatie, combineert mogelijkheden en komt op deze manier altijd tot de voor de klant voordeligste en aantrekkelijkste oplossingen.
 
 
 

Openingstijden:

Openingstijden

Op vakantie gaan kost geld. Veel mensen moeten hard werken om zich deze luxe te kunnen permitteren. Buitenlandsche Zaken begrijpt dit als geen ander. Vandaar dat wij besloten hebben om zeer ruime openingstijden te hanteren. Op deze manier stellen wij u graag in staat om na uw werk nog even langs te komen voor het verkrijgen van informatie of het boeken van een reis.

Ma t/m vrij 10.00 - 19.00 uur Za 11.00 - 16.00 uur

Mocht u helemaal een drukbezet man of vrouw zijn, dan kunt u bij ons ook een afspraak maken voor een tijdstip waarop het het beste uitkomt.

 
 
Home Mijn vermelding Mijn vermelding nieuwe_vermelding Aanmelden Inloggen mijn gegevens op halen Inloggen Zoeken naar adressen Zoek Adverteren bij zoek en bel Adverteren Persoonlijk digitale adressenboek Adressenboek Wesitepro+ Professionele website oplossingen. Algemene voorwaarden   Gratis vermelding